Ballanzone passito e Colombe pasquali: la scelta d’autore del magazine "Le vie del Gusto"

Il migliore abbinamento alle colombe pasquali dei grandi Pasticceri Italiani?

Secondo Le Vie del Gusto (leggi articolo) … il nostro passito: Ballanzone Villa Poggiolo.

at Vinitaly 2018, Villa Poggiolo ... the whole noble and seductive soul of Bologna … in a sip!

The Villa Poggiolo wines tell all the magic and charm of our land, its courageous soul with a seductive hospitality, Emilia Romagna. The vineyards are on the hills of Castel San Pietro Terme, a borderland between Emilia and Romagna, different lands but united by an historical bond. Our vineyards have roots that go from Bologna to Imola, the foliage benefits from the breeze of the winds that go through Romagna and that just a little further arrive at the sea.

Vinitaly 2018 - Pavilion 1 – Emilia Romagna - Stand A4-B6

I Premiati a Sweet Bologna 2017

Sweet Bologna 2017: i Vincitori ... Ma Nessun Vinto!

E’ finita! Dopo un lunghissimo spoglio, domenica 26 novembre alle ore 20.00, sono stati premiati i Pastry Chef vincitori dell’edizione 2017 di Sweet Bologna, la Kermesse di tre giorni svolta in Piazza Re Enzo a Bologna
Instagram flow
Contact us
Name:*
E-mail:*
Messagge:

I agree to use my personal data (privacy policy)

I agree to use my data (privacy policy):*
Word Verification: